POSIŁKI
Podczas Półkolonii letnich „Po nitce do ... Sztuki” 2024

Drodzy Rodzice !!!

Organizator w ramach uiszczonej opłaty zapewnia uczestnikom bezpieczną i higieniczną formę organizacji zajęć, opiekę wykwalifikowanej kadry oraz poczęstunek w formie cateringu : śniadanie i jednodaniowy obiad.

Informacje o produktach lub substancjach powodujących alergie bądź reakcje nietolerancji, które moga być zawarte w produktach spożywczych wykorzystanych do przygotowania poczęstunku sa dostępne w miejscu ich konsumpcji - w siedzibie Organizatora.

I turnus

Poniedziałek

śniadanie

DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM I KRUSZONKĄ, NAPÓJ

obiad

SPAGHETTI BOLOGNESE, SOK

Wtorek

śniadanie

BUŁKA Z SEREM ŻÓŁTYM I WARZYWAMI (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI, BURACZKI, SOK

Środa

śniadanie

BUŁKA Z WĘDLINĄ I WARZYWAMI, (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

KURCZĘ PIECZONE W SOSIE PIECZENIOWYM, KASZA WIEJSKA, SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY, SOK

Czwartek

śniadanie

DROŻDŻÓWKA Z SEREM I KRUSZONKĄ, NAPÓJ

obiad

NALEŚNIKI Z TWAROGIEM, JABŁKO/BANAN/MANDARYNKA, SOK

Piątek

śniadanie

BUŁKA Z SEREM I WARZYWAMI (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

NUGETSY RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, SOK

II turnus

Poniedziałek

śniadanie

DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM I KRUSZONKĄ, NAPÓJ

obiad

MAKARON Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI W SOSIE ŚMIETANOWYM, SOK

Wtorek

śniadanie

BUŁKA Z SEREM ŻÓŁTYM I WARZYWAMI (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

GOŁĄBEK INACZEJ W SOSIE POMIDOROWYM, SOK

Środa

śniadanie

BUŁKA Z WĘDLINĄ I WARZYWAMI, (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

KLOPSIKI WIEPRZOWO-DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM, RYŻ, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, SOK

Czwartek

śniadanie

DROŻDŻÓWKA Z SEREM I KRUSZONKĄ, NAPÓJ

obiad

MAKARON Z TWAROGIEM I POLEWĄ JOGURTOWO-OWOCOWĄ, SOK

Piątek

śniadanie

BUŁKA Z SEREM I WARZYWAMI (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, SOK

III turnus

Poniedziałek

śniadanie

DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM I KRUSZONKĄ, NAPÓJ

obiad

KURCZAK Z MARCHEWKĄ I ZIELONYM GROSZKIEM, RYŻ, SOK

Wtorek

śniadanie

BUŁKA Z SEREM ŻÓŁTYM I WARZYWAMI (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

KOTLET MIELONY W SOSIE PIECZARKOWYM, MAKARON, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, SOK

Środa

śniadanie

BUŁKA Z WĘDLINĄ I WARZYWAMI, (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

SCHAB W SOSIE PIECZENIOWYM Z ZIEMNIAKAMI, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, SOK

Czwartek

śniadanie

DROŻDŻÓWKA Z SEREM I KRUSZONKĄ, NAPÓJ

obiad

PIEROGI UKRAIŃSKIE, OGÓREK KISZONY, SOK

Piątek

śniadanie

BUŁKA Z SEREM I WARZYWAMI (POMIDOR, OGÓREK ŚWIEŻY / OGÓREK MAŁOSOLNY), NAPÓJ

obiad

NUGETSY RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA WIOSENNA, SOK

Smacznego!

©2024 Pałac Młodzieży - Pomorskie Centrum Edukacji :: 70-327 Szczecin, Al.Piastów 7